top

Scenario: Estranged Bedfellows (Ferdiggjøres etterhvert)

 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    softguns.info Forum Hovedsiden -> Arrangementer - scenario
Bra eller dårlig?

Bra!
100%
 100%  [ 11 ]
Middelmådig.
0%
 0%  [ 0 ]
Dårlig.
0%
 0%  [ 0 ]
Antall stemmer : 11

Av Innlegg
The Sickness
Sersjant
Sersjant


Ble Medlem: 18 Okt 2007
Innlegg: 629
Bosted: Alder: 22 År

InnleggSkrevet: Søn Nov 23, 2008 12:22 am    Tittel: Scenario: Estranged Bedfellows (Ferdiggjøres etterhvert) Svar med Sitat

V 0.4.6 (Alpha)

Historie
Året er 1997, og de to allierte landene Osianica og Taunin Sienna nyter en kortvarig fredsperiode som har eksistert i det siste på sydhavskontinenentet Arkasia. Landende har siden 1994 vært i en forsvars og handelsallianse som går under navnet ATC (Arkasia Treaty Commitee). Denne alliansen ble først opprettet grunnet de forferdelige krigene som hadde herjet kontinentet i flere hundre år, der det var som oftest snakk om store landområder eller resurser. Krigene var også ekstremt blodige og vanskelige å føre dersom som oftest hadde begge sidene formert sine styrker etter tradisjonell europeisk modell. I 1993 tok den siste av de forferdelige krigene slutt, og ledelsen i Taunin Sienna tok kontakt med Presidenten av Osianica om å inngå en fredsallianse.

Presidenten godtok denne avtalen og landene ble enige om at dersom en eventuell krig skulle oppstå så ville de begge støtte hverandre under alle eventuelle angrep. Denne alliansen ble dermed kortvarig, og allerede i 1998 brøyt den sammen da et Osiansk spionfly ble observert over topphemmelige Siennaske installasjoner. Det oppsto derimot ikke noen form for krig, dersom den største andelen av begge befolkningene var meget interessert i bevare den langvarige freden. Etter hvert som årene gikk i etterkant ble det mer og mer sure miner mellom de to landene. Der det blant annet oppstått mange diskusjoner om inndeling av kontinentets store naturgass og oljeresurser, dersom den store majoriteten av disse feltene ligger i det åpne farvannet rundt kysten av disse to landene.

I 2005 kapret en Siennask opprørsgruppe en Ociansk fregatt som patruljerte i området rundt kysten, og selv om disse straks ble slått ned av Ocianske kystvaktstyrker, var skaden gjort. Nå hadde det skjedd en meningsendring i befolkningen til begge landene, og de aller fleste var enige om at de ville støtte regjeringene sine dersom de skulle velge å gå til aksjon for å ta tilbake alle tapte landområder. Dette fikk FN til å sende inn fredsbevarende styrker i 2007. Disse fungerte meget godt som et fredsbevarende middel, og allerede i 2008 virket det som konflikten skulle blåse over.

Nåværende Sitrep
Problemene oppsto i det den Ocianske representanten i FN ble skutt og drept utenfor FN bygningen i New York av en ukjent gjerningsmann. Det var mistenkt at handlingen ble utført av TNGF (en guerrillastyrke fra Taunin Sienna). Denne hendelsen, kombinert med det at et FN inspektørpanel skulle besøke Ocianica for å inspisere 2 atomkraftverk som befant seg der skapte den perfekte storm grunnet at de få FN soldatene som befant seg på grenseområdet ble trukket ut for å fungere som beskyttelsestropper til inspektørpanelet. Følgende er et referat av radiomeldinger sendt mellom Siennaske styrker ved grenseområdet omtalt "Sector 3AZ" kvelden FN-styrkene ble trukket ut.

Sitat:
TSCF TeleNet Internal Communications
Grid: 442.554x865.652
Parties:
-Transmitter 220345A (Callsign: 01)
-Transmitter 245562A (Callsign: VA20)
-Reciever 44435S
Transmission: Secure 512bit, 2NEXTRA, 4T2xx v2.3, Beta12, Securecom13.

21:13:12 45A: "Victor-Alpha two-zero, requesting status report sector three alpha-zulu, over"
21:13:45 62A: "Roger that zero-one, status clear, ONA troops sighted patrolling border as per standard shift times. Security systems operational, no disturbances reported, over"
21:14:17 45A: "Understood Victor-Alpha two-zero. Are you able to confirm location of all ONA soldiers previously observed in area? over"
21:14:40 62A: "Victor Alpha two-zero. Confirming all ONA soldiers at stations, also confirming 4 ONA APC´s at station. No suspicious activity. over"
21:15:01 45A: "Roger that Victor Alpha two-zero., over and out"
21:21:06 62A: "Two-zero to zero-one, Reporting 2 ONA APC´s crossing border line, they appear armed, approaching vector two-two-four. Requesting orders, over"
21:21:12 45A: "Two-zero, confirm 2 Enemy APC´s crossing border, over"
21:21:21 62A: "Roger that zero-one, confirming 2 ONA APC´s crossing border, requesting orders, over"
21:22:12 45A: "Two-zero, assume tactical readiness level 3, initiate hostile incursion procedures. Fire at will, over"
21:22:45 62A: "Roger that zero-one, initiating HIP, fire at will, over and out"

21:24:21 *Status log indicates 2 YRYX ATM´s fired from CFV #4432. Target unknown.
21:24:31 *Status log reports systems failure of CFV #4432 by unknown causes due to non-responsive Data-ID.

21:25:12 45A: "Zero-one to two-zero, indicate status, over"
21:26:40 45A: "Repeat, zero one to two-zero, indicate status, over"

21:30:00 *Status log indicates reclassification of Sector 3AZ from "Border zone" to "Active Combat Zone Class 1".*


Grensestyrkene til TSCF blir sendt inn for å undersøke hva som hendte med APC’en sin, og eventuelt for å redde ut eventuelle overlevende. Osianske bakkestyrker er observert i området, samt. representanter fra Reedsworth Security International som er hyret in av private aktører for å bevokte diverse privat eiendom som befinner seg i området. Representanter fra RSI skal være uavhengige av begge land, men ankom området under beskyttelse av Osianske Styrker. Det er også spekulert i at RSI har sterke bånd med Ocianica, og vil kjempe mot TSCF styrker dersom det skulle være aktuelt.

Vær OBS på at etter påmelding er ferdig vil 4 tilfeldige spillere bli valgt ut som spioner for det motsatte lag (altså 2 spillere på hvert lag). Disse vil få beskjed om dette via PM. Øverste leder på hvert lag vil også få beskjed om hvem som er spioner på det motsatte laget, og et passord som skal brukes for gjenkjenning av spioner.

Øverste ledere på hvert lag vil få en brief via PM med hva som er målet for deres lag.

Kart:

NB: Kartet er bare tatt med som et eksempel. Scenarioet er ikke stedsbestemt enda.

Regler:

Påmeldingsinformasjon:
Format:
Påmeldingsinformasjon: *Navn/Kamo* (Sambandinfromasjon)

Fire team oppsett
Som regel er fire teams satt opp på denne måten:
Leader= Leder for teamet, må ha samband
1=Medic
2=Rifleman
3=Rifleman
4=Support

Scout/Sniper er slik
Leader=Spotter
1=Sniper

Husk at dette bare er forslag, fire teams kan bli satt opp med bare riflemans og medic hvis vi går tom for support. Snipere må være snipere derimot.

Stillinger:
NB: Dersom en i en stilling blir drept, så tar han i neste stilling over for vedkommende. (Altså hvis Alpha leder blir drept, tar Alpha 1 over)
Commander: Leder for alle styrker på din side, må være god til taktikk, utstyrt med kart og ha feilfritt samband. Må ha god retningsans (hehe). Kan bli med lag ut på oppdrag, men bør beskyttes. Dersom Commander blir drept så har motsatt lag vunnet runden. NO EXCEPTIONS. Disse blir definitivt de viktigste spillerene i spillet dersom disse bestemmer hvordan spillet vil utvikle seg. Disse vil ha kontakt med Spill Leder.
Captain: Leder for 2 fire teams. må være utstyrt med kar og ha god problemløsningsevne, og evne til å ta ordre ifra Commander. Blir som regel med det første laget under hans kommando ut på oppdrag, men må samtidig holde seg oppdatert med hva det andre laget.
Team Leader: Leder for et fire team. Må ha samband, burde også ha kart, og evne til å lede et lag på 5 stykker.
Medic: Helst ha medicerfaring fra før, og helst kunne løpe fort og lett.
Rifleman: Burde være utstyrt med AR/MP av noe slag og rikelig med ammunisjon.
Support: Utstyrt med et supportvåpen av noe slag, men det er ikke et must, burde også ha rikelig med ammunisjon.
Spotter: Ta med kikkert, AR/MP og samband. Dersom du ikke har kikkert kan du sikkert låne av noen.
Sniper: Utstyrt med Skarpskytterrifle. M4 med scope er ikke skarpskytterifle. NO EXCEPTIONS.

Husk at alle stillinger der Sambandsinformasjon (*) er, så skal du ha samband for å melde deg på. Helst så skal alle disse fylles først før de med samband kan melde seg på andre stillinger.

Påmelding
Påmelding gjøres slik, Du skriver bare enkelt og greit hvilken stilling du vil ha. F.eks:
-ONA, Charlie 2.

Hvilket våpen du skal bruke kan du skrive hvis du vil, husk at kun snipere kan velge å være i Scout/Sniper squads. Og det skal være en sniper og en spotter i hvert fireteam der. Dette spillet er satt opp for maks 88 spillere, dersom flere vil melde seg på så er det mulig å utvide;) Dersom 2 stykker melder seg på samme stilling, vil den som meldte seg først få stillingen dersom han vil ha den. Dersom sidene blir veldig ujevne, er det mulig at jeg/SL utjevner sidene, men da blir det mest sannsynlig til at hele fire teams blir flyttet etc.

Taunin Sienna Combat Forces (TSCF) , 29th Battalion (“Hurricane”):

(Kanal 5 på radio som hovedkanal)
Norsk/Svensk/Woodland (ikke MARPAT)
23rd Battalion Commander: Ledig. (Kjent som Base)

Sqaud 01: Rapid Task Force, Strike Missions. (Underkanal 1 på radio)
Squad 01 Captain: Ledig. (Kjent som 01)

-Fire team Alpha
Alpha Leader: Ledig. (Kjent som Alpha)
Alpha 1: Ledig.
Alpha 2: Ledig.
Alpha 3: Ledig.
Alpha 4: Ledig.

-Fire team Bravo
Bravo Leader: Ledig. (Kjent som Bravo)
Bravo 1: Ledig.
Bravo 2: Ledig.
Bravo 3: Ledig.
Bravo 4: Ledig.

Sqaud 02: Recon/Technical (Underkanal 2 på radio)
Squad 02 Captain: Ledig. (Kjent som 02)

-Fire team Charlie
Charlie Leader: Ledig. (Kjent som Charlie)
Charlie 1: Ledig.
Charlie 2: Ledig.
Charlie 3: Ledig.
Charlie 4: Ledig.

-Fire team Delta
Delta Leader: Ledig. (Kjent som Delta)
Delta 1: Ledig.
Delta 2: Ledig.
Delta 3: Ledig.
Delta 4: Ledig.

Sqaud 03: Main Infantry (Underkanal 3 på radio)
Squad 03 Captain: Ledig. (Kjent som 03)

-Fire team Echo
Echo Leader: Ledig. (Kjent som Echo)
Echo 1: Ledig.
Echo 2: Ledig.
Echo 3: Ledig.
Echo 4: Ledig.

-Fire team Foxtrot
Foxtrot Leader: Ledig. (Kjent som Foxtrot)
Foxtrot 1: Ledig.
Foxtrot 2: Ledig.
Foxtrot 3: Ledig.
Foxtrot 4: Ledig.


Sqaud 04: Scout/Sniper (Underkanal 4 på radio)
Squad 04 Captain: Ledig. (Kjent som 04)

-Fire team Whiskey
Whiskey Leader: Ledig. (Kjent som Whiskey)
Whiskey 1: Ledig.

-Fire team X-Ray
X-Ray Leader: Ledig. (Kjent som X-Ray)
X-Ray 1: Ledig.

-Fire team Yankee
Yankee Leader: Ledig. (Kjent som Yankee)
Yankee 1: Ledig.

-Fire team Zulu
Zulu Leader: Ledig. (Kjent som Zulu)
Zulu 1: Ledig.


Osianica National Army (ONA), 101st Infantry (“Fighting 1-0-1”):

(Kanal 8 på radio som hovedkanal)
MARPAT/ACU/Multicam.
101st Infantry Commander: (Kjent som Base)

Sqaud 01: Rapid Task Force, Strike Missions. (Underkanal 1 på radio)
Squad 01 Captain: Ledig. (Kjent som 01)

-Fire team Alpha
Alpha Leader: Ledig. (Kjent som Alpha)
Alpha 1: Ledig.
Alpha 2: Ledig.
Alpha 3: Ledig.
Alpha 4: Ledig.

-Fire team Bravo
Bravo Leader: Ledig. (Kjent som Bravo)
Bravo 1: Ledig.
Bravo 2: Ledig.
Bravo 3: Ledig.
Bravo 4: Ledig.

Sqaud 02: Recon/Technical (Underkanal 2 på radio)
Squad 02 Captain: Ledig. (Kjent som 02)

-Fire team Charlie
Charlie Leader: Ledig. (Kjent som Charlie)
Charlie 1: Ledig.
Charlie 2: Ledig.
Charlie 3: Ledig.
Charlie 4: Ledig.

-Fire team Delta
Delta Leader: Ledig. (Kjent som Delta)
Delta 1: Ledig.
Delta 2: Ledig.
Delta 3: Ledig.
Delta 4: Ledig.

Sqaud 03: Main Infantry (Underkanal 3 på radio)
Squad 03 Captain: Ledig. (Kjent som 03)

-Fire team Echo
Echo Leader: Ledig. (Kjent som Echo)
Echo 1: Ledig.
Echo 2: Ledig.
Echo 3: Ledig.
Echo 4: Ledig.

-Fire team Foxtrot
Foxtrot Leader: Ledig. (Kjent som Foxtrot)
Foxtrot 1: Ledig.
Foxtrot 2: Ledig.
Foxtrot 3: Ledig.
Foxtrot 4: Ledig.


Sqaud 04: Scout/Sniper (Underkanal 4 på radio)
Squad 04 Captain: Ledig. (Kjent som 04)

-Fire team Whiskey
Whiskey Leader: Ledig. (Kjent som Whiskey)
Whiskey 1: Ledig.

-Fire team X-Ray
X-Ray Leader: Ledig. (Kjent som X-Ray)
X-Ray 1: Ledig.

-Fire team Yankee
Yankee Leader: Ledig. (Kjent som Yankee)
Yankee 1: Ledig.

-Fire team Zulu
Zulu Leader: Ledig. (Kjent som Zulu)
Zulu 1: Ledig.

Reedsworth Security International: (Kanal 6 på radio som hovedkanal)
PMC
RSI International Operations Representative: (Kjent som Ops)

Detachment 01: Security and Recovery.
01 Captain: Ledig. (Kjent som 01)

-Fire team Alpha
Alpha Leader: Ledig. (Kjent som Alpha)
Alpha 1: Ledig.
Alpha 2: Ledig.
Alpha 3: Ledig.
Alpha 4: Ledig.

-Fire team Bravo
Bravo Leader: Ledig. (Kjent som Bravo)
Bravo 1: Ledig.
Bravo 2: Ledig.
Bravo 3: Ledig.
Bravo 4: Ledig.

(OBS OBS, det er ikke nødvendig at alle plasser blir fylt, bare så det er sagt. Scenarioet kan fungere med kun 30-40 spillere)
_________________

"Sykdommen."

"Don't think of it as "hopelessly outnumbered", think of it as a target rich environment."


Sist endret av The Sickness den Lør Jul 16, 2011 1:48 pm, endret 16 ganger
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Besøk Medlemmets Nettside
brenna jr
Korporal
Korporal


Ble Medlem: 18 Mai 2008
Innlegg: 368

InnleggSkrevet: Søn Nov 23, 2008 9:40 am    Tittel: Svar med Sitat

høres ganske fett ut, med kule omgivelser , kanskje ukjente Confused tror jeg det hadde blitt kjempe bra, men trenger endel folk da
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Sickness
Sersjant
Sersjant


Ble Medlem: 18 Okt 2007
Innlegg: 629
Bosted: Alder: 22 År

InnleggSkrevet: Søn Nov 23, 2008 10:43 am    Tittel: Svar med Sitat

Hehe, nå har jeg bare skrevet påmeldingsdetaljene her da (Originalt hadde jeg postet en halvferdig historie og sitrep også, men jeg ville ikke spoile så jeg fjerna det). Tror det vil virke mer logisk når de andre detaljene har kommet på plass, og ja, det er maksimum 88 spillere. Det betyr ikke at man må ha så mange.

Og ja, en ting jeg tror blir nødvendig her er fargede armbånd. Jeg vet ikke om vi har noen av disse liggende (Skulle nesten trodd det etter alle gangene det hadde vært greit å ha det)
_________________

"Sykdommen."

"Don't think of it as "hopelessly outnumbered", think of it as a target rich environment."
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Besøk Medlemmets Nettside
brenna jr
Korporal
Korporal


Ble Medlem: 18 Mai 2008
Innlegg: 368

InnleggSkrevet: Søn Nov 23, 2008 1:04 pm    Tittel: Svar med Sitat

dette kunne vært noe å gjort på op. hammerhead området eller på tyristrand fordi det er veldig mye bra natur område, mange naturlige bunkere og gjemmesteder
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Sickness
Sersjant
Sersjant


Ble Medlem: 18 Okt 2007
Innlegg: 629
Bosted: Alder: 22 År

InnleggSkrevet: Søn Nov 23, 2008 6:41 pm    Tittel: Svar med Sitat

Nå er mer historie og en basic sitrep lagt til, si gjerne deres meninger om det.
_________________

"Sykdommen."

"Don't think of it as "hopelessly outnumbered", think of it as a target rich environment."
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Besøk Medlemmets Nettside
Løkke
Oberst
Oberst


Ble Medlem: 01 Des 2006
Innlegg: 3456
Bosted: Sarpsborg | f. 1968

InnleggSkrevet: Søn Nov 23, 2008 11:20 pm    Tittel: Svar med Sitat

Mulig dette kunne vært et scenario for Opus 2009.

K0rt sagt så er også et ca 100+ spillere spill det omtrent to klubber klarer å få til i løpet av et år.
_________________
Silentium - Invisitatus - Venatio

www.ostfoldmilsim.no

https://www.facebook.com/ostfoldmilsim/
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
The Sickness
Sersjant
Sersjant


Ble Medlem: 18 Okt 2007
Innlegg: 629
Bosted: Alder: 22 År

InnleggSkrevet: Lør Jul 16, 2011 1:50 pm    Tittel: Svar med Sitat

Da er denne oppdatert litt. Tenkte jeg kanskje burde faktisk gjøre den ferdig en gang. Litt seint kanskje, hehe.
_________________

"Sykdommen."

"Don't think of it as "hopelessly outnumbered", think of it as a target rich environment."
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Besøk Medlemmets Nettside
Vis Innlegg fra:    Vis Forrige Tema : Vis Neste Tema  
Start Nytt Tema   Svar på Tema    softguns.info Forum Hovedsiden -> Arrangementer - scenario Alle klokkeslett er CET (Europa)
Side 1 av 1

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet